Hverdag

TGIF

Hadde fri idag, så meg og jentene tok en tur på cafe, og det var veldig koselig! :) Har ingen spesielle planer for helga, så blir vel bare å slappe av og gjøre meg klar til nok en kjedelig skoleuke.... 

KongsbergOlaskjorte

Endelig fredag, og helg! I kveld er jeg hos pappa, så skal spise godis og se på tv. Og i morgen reiser jeg til Kongsberg skisenter med Pia og Frida, det blir nok veldig bra.

Miss sumer

Har sett gjennom bilder fra i sommer, og herreguuuuuddd som jeg savner det. Gå uten jakke, kjøle seg ned med en is, bade, plukke bær..... I det siste har det vært nede i -20 grader her jeg bor, og det er alt for kaldt! Har også begynt å sett på sydentur med noen venner, så det gjør at jeg vil ha sommer enda mere :(

Sprek morgen

Klokka 09:40 ringe alarmen, for da skulle jeg på 30min puls + 30min power. Er så digg å trene tidlig på morran, men er ikke fult så digg å stå opp tidlig på en lørdag. Men det er ihvertfall en bra start på dagen. Nå skal jeg bare stelle meg også kommer kjæresten så tar vi en liten tur på Down town. Nå som jeg har begynt å trene en del igjen må jeg jo få kjøpt litt treningsklær i fine og knæsje farger.

Hva er dine planer for dagen?

MY FAVORITE PERFUMEVerdens beste perfyme! Har du prøvd den?

MINE JULEGAVERSTAPPMETT

Dag 2 med masse god mat, og det samme skjer i morgen. Da skal jeg til farmor og farfar med pappa, har jo ikke feiret jul med dem i år så blir koselig å spise der i morgen. Nå er Abdi her og vi kan endelig slappe av helt aleine. Nå skal vi se en film også legger vi oss nok ganske tidlig. Hva har du gjort idag?

JULAFTEN 2012Hadde en kjempefin julefeiring i går. Vi var i alt 15 stykker, så var mye liv for å si det sånn :) Vi spiste god mat og jeg er veldig fornøyd med gavene i år. Idag er det pån igjen, men idag er det hos oss det skjer, så det blir fult hus igjen. Vi skal spise kalkun og bare kose oss. Håper alle hadde en fin julaften! :) 

LILLE JULAFTEN

Her sitter jeg, hjemme alene... På lillejulaften, ikke særlig koselig, men sånn er det bare. MEN gleder meg hvertfall til i morgen:) 


// Canon 550d  50mm f/1.8

Nå skal jeg en kjapp tur på butikken for å kjøpe siste ting til i mårra! SNX

FERIEI går kveld var jeg på peppes med jentene også dro vi hjem til meg. Det var veldig koselig og en fin start på ferien. Og nå er det bare 2 dager til julaften! Tia har gått sykt fort, og jeg gleder meg kjempemye til julaften, selvom jeg ikke har så mye julestemning... 

MEDIETENTAMEN

Heihei! 
Idag trakk jeg hva jeg kom opp i tentamen, og det var FOTO så idag har jeg vært å tatt bilder av barn i en barnehage og de to siste timene har jeg egentlig bare redigert de og slappa av! :) 

Og her er bildet jeg kanskje skal levere:


PERSONLIG ALMANAKK

Endelig kom den personlige almanakken min! Jeg har valgt å ha Uksens prøver, og dagens trening for det noe jeg har veldig bruk for, og det kommer til å bli mye enklere og planlegge dagene, og også huske ting! :) Har du en personlig almanakk? 

FREDAGSKVELD

Nå har meg og kjæresten min akkurat spist taco, så nå har vi finni frem godteri og skal se på en film! :) Håper alle får en fin fredagskveld

Hva gjør du idag?

I LOVE YOUMANDAG

Nå har jeg akkurat vært ute å øvelseskjørt, og det var første gang jeg kjørte sånn ordentlig på veien for de andre gangene har jeg bare kjørt i smågater osv. Så det var veldig gøy, men også litt skummelt. Nå er det snart middag også skal jeg bare slappe av resten av kvelden :)

FILMANBEFALING?Kjedelig søndag.... Så har du en film du syns er bra er det bare å siifra. Helst action, men en bra jentefilm funker det også! :) 

ØVELSESKJØRT

Når har jeg akkurat vært ute å øvelseskjørt. Har faktisk begynt å bli litt flink, heheh :) Resten av dagen/kvelden skal jeg jobbe med matte, for på fredag har jeg tentamen. 

Dagens outfit xdxd;))Har du hatt mattetentamen?

ONE DIRECTION KONSERT


Skal du på One direction konsert? 

ENGELSK FORBEREDELSE

Dro til skolen klokka 9 idag, fikk et hefte om temaet som er lesing, også dro vi hjem igjen... Så hvis noen av dere har hatt tentamen om Reading forinformation, learning and enjoyment er det bare å skrike ut oppgavene dere fikk!! Hehehehe... Men nå må jeg begyne å øve. SNX! 

Også var det faktisk snø på bakken når jeg våknet i dag. Ironisk når jeg hadde et innlegg på bloggen igår om at jeg måtte ha snø snart! hah.

1. søndag i advent

Idag våknet jeg opp til 7 minus grader, men ikke noe snø... Jeg må faktisk ha snø for å få julestemmning, så den burde komme nå. Og da kan jeg også få tatt slamoskia på beina noe som jeg gleder meg veldig til. 

Dagen i dag har vært en typisk søndag, bortsett fra at jeg måtte stå opp klokka 7 for å passe søskenbarnet mitt. Også kommer kjæresten min hit etter at har vært på fotballtrening for å sover her, så da slipper jeg å være aleine i natt! :) Skoledagen i bilder

Jaja! Da er jeg tilbake på bloggen. Fikk sånn plutselig kick til å blogge, men har ikke akkurat så mye å blogge om n så legger ut noen bilder jeg tok på skolen idag.

Hva skal du idag? 

Krabbemiddag

I går reiste jeg på hytta for å spise krabber. Er faktisk første gang i sommer jeg spiser det, noe som er heeelt forferdelig! Pleier jo egentlig å spise masse krabber på sommeren, men ikke i år. Denne sommeren har vært så dårlig!!

Liker du krabber?

Chillern i Hellas

Heyhey!
Kom hit til Platanias i Kreta kl 2 men nette er veldig dårlig, men er bedre nå så skal prøve å blogge en gang om dagen hvertfall. Det er veldig fint her og stranda er jo bare noen få meter fra hotellet! Var nede å bada litt ista, og det var sykt store bølger. Funfun.

Hva syns du om bildene?

 

Hade Norge

Da er kofferten pakket og jeg er klar for Hellas. Farmor og farfar kommer nå snart også kjører vi til Rygge, der vi skal ta flyet fra. Gleder meg såå!!

Søndag

Hva har du gjort idag? - Jeg kommenterer tilbake

One day left

Nå er det en dag til jeg reiser til Platanias i Kreta, Hellas! Jeg resier med farmor og farfar, og det er første gangen dit, så jeg gleder meg veldig mye. Blir jo veldig rart å ikke se kjæresten min på en hel uke, for nå i ferien har vi vært sammen nesten vær dag. Men det blir nok koselig forde :) Har du vært i Hellas før?

Kaos på rommet

Ista fikk jeg en ide jeg selv syntes var super, som var å tømme hele klesskapet mitt å rydde i det, og det utviklet seg til å rydde alle hyller og skap. Som nå er resultate i at jeg ikke kan se gulvet mitt... Så kanskje ikke en så super ide nå, men herreguuud så mye jeg har som jeg ikke visste jeg hadde. Også kommer snart kjæresten min også, så må prøve å få bort alt det rote før han kommer... SNX! 

Oreokake

Heyhey! 
Nå er jeg akkurat ferdig med å lage oreokake, for i morgen skal jeg i bursdagsselskap til onkelen min, så meg og mamma fikk i oppdrag å lage oreokake. Oreokake er sååå digg, og er faktisk favorittkaka mi! 

Og som alltid må jeg prøvesmake, men siden det ikke ser så bra ut å ta med en oreokake som er spist på i en bursdag, lagde jeg heller en minikake. Smaart!

Liker du oreokake? 

Kjærestekos

Var hjemme alene fra igår og til idag.. og siden jeg ikke tørr å være aleine, fikk jeg min søte kjæreste til å soveover. Nå har vi akkurat spist frokost, og siden det er så fint vær tar vi turen ut ellerno. 

Hva skal du idag?

13:03

Sto opp klokken 9 idag for å ta doppeltime på Friskhuset. Spinning og styrke. Føler meg så mye bedre når jeg greier å dra den store ræva mi opp av senga så tidlig bare for å trene. Etter trening så er det et must å drikke smothie. Så nå ligger jeg på verandan med smothie, blad, musikk og sol. Trener du mye?

SøndagTaco til frokost og null stress i joggedress.. Høhø, med andre ord, en vanlig søndag! Hva skal du idag?

Regn, regn, regn

Nååå dør jeg snart! Regn. Regn. Regn og regn. Hater det. Vurdere å flytte til Spania ellerno, for det går faktisk ikke ann å leve i Norge når det er så lite sol. Alle planene mine for dagen gikk i dass, så da blir jeg inne å råtner i chilleklærne mine, sittende i en stol med pc på fanget. 


Er det fint vær der du bor?

Reker og pepsimax

Nå har endelig sommerværet kommet til Porsgrunn! Har ligget på varandan og solet meg i nesten hele dag. Digg!! Og nå har jeg akkurta spist reker. Føler ikke det er ordentlig sommer uten reker :) 
Liker du reker? 

Tanning

Heihei!
Våknet opp til sol og varme, så meg og mamma er nå på hytta for her blåser det mer. Nå skal jeg først være her på hytta og sole meg, senere reiser jeg hjem og skal være med kjæresten også er det videre til pappa :) Hva skal du idag?

Tre nye filmer

Har du sett noen av de før?

One moment of fameAkkurat nå sitter jeg på hytta og ser på Allsang på grenser, så meg selv i et klipp ista. One moment of fame!! Det øverste bilde er forresten utsikten fra hytta, ikke rart jeg liker meg her :) 
Hva har du gjort idag? 

12:37

Hey allihopa! 
Nå har jeg akkurat fått på meg klær og sminka meg. Og det er faktisk ganske varmt idag også, trur endelig norske værguder har skjønt at det er på sommeren det skal være varmt. Loool.. Men hvertfall, snart skal jeg møte kjæresten min, så vi blogges seinere (okeey, sykt kleint å si det egentlig,haha) Håper alle får en fin tirsdag! 

Hva skal du idag? 

Kreativt smykkestativ

Denne lysestaken har lenge stått på hyllen på rommet mitt. Og etter som tiden gikk ble flere og flere armbånd hengende rundt den, og etter hvert kom solbrillene. Så lysestaken har rett og slett blitt til ett smykkestativ. Jeg har jo egentlig vurdet å kjøpe det, men syns faktisk denne er litt kul, så gidder ikke bruke penger på det :)Hva syns du?

Juice og ost

Er fortsatt på hytta og nå har vi akkurat spist frokost. Idag er det sol så da får jeg prøve å få litt farge på den likbleike kroppen min, også skal jeg sette båten på vannet seinere idag :) Reiser hjem idag, så gleder meg til å se kjæresten min igjen!!  Hva skal du idag? Kleine spm, hehe

Nå er jeg på hytta i Bamble. Nesten hele familen er her, og det vil si: Mye bråk, men veldig koselig. Pizzan står i ovnen nå, så det blir snart spising.

Prøver å finne et passende spm til dette kjedelig og meningsløse innlegget, men alle blir kleine. Så hei kleint spørsmål: Har du en hytte som du pleier å være på om sommeren? 

Sommer!

Endelig har det blitt varmt i Porsgrunn. Har vært med Susanne idag og vi slappa av ute i sola, spise frukt og snakket. En bra start på dagen! Senere ikveld kommer to andre venniner, så vi skal lage mat og kose oss. Er det fint vær der du bor?
Instagram

Selv om jeg har begynt å bli litt lei av instagram er det noe jeg følger med på hver dag. Og nå har jeg faktisk 1031 followers! Hvis du vil followe meg så heter jeg Kinekr. Hva heter du på instagram?

 

God morgen

Klokka er litt over ni og jeg er allerede oppe... Hvorfor? Jo, fordi jeg skal på spinningtime klokka 10. Flinka! Etter treninga skal jeg ut en tur med Susanne, hvis været fortsetter å være bra. Hater sommerværet i Norge, men heldigvis skal jeg få min dose med sol og varme, for jeg reiser nemelig til Hellas i august med farmor og farfar. Har aldri vært det før så det blir sikkert veldig bra :)

Hva skal du idag? 

Din favorittblogg?

Kom akkurat hjem fra hytta, og nå skal jeg gå å dø. NEIDA, eller jo! Har pollenallergi og den har vært veldig ille i det siste. Men får snart nye og sterkere tabeletter, så da hjelper det sikkert :)

Sååå siden jeg ikke har noe å gjøre og har null insirasjon, tenkte jeg at du kunne legge igjen din favorittblogg. Men ikke de som er på topplista, jeg vil ha en som er litt ukjent, og som helst handler om fotografi men mote funker det også :) Så skriv din favorittblogg (som ikke er på topplista) i kommentarfeltet?  All day, all night

Da har alle stått opp her på hytta, og nå sitter vi med hver vår pc. Sosiale much! Dagen igår var veldig koselig, men når natten kom ble det ikke fult så koselig. Lyset slo seg av så jeg trudde det var et spøkelse som hadde gjort det, men det viste seg at lyspæra var ødelagt, vi innbilte oss at det var en bil uttafor men så var det bare vifta på dass så tilslutt endte vi med å være tre jenter i en seng som ikke sovna før klokka 4.

Hva skal du idag?

Hyttetur med jentene

Yoo, Bro!
Nå befinner jeg meg på familiehytta i Bamble, og siden det ikke skulle være noen her fikk jeg lov til å ta med noen venner. Så de skal sove her fra idag til imorgen. Seinere idag skal vi spise taco og chille :) Også må jeg bare si tusen takk til dere som er innom bloggen min og som legger igjen kommentarer. Det er veldig koselig! :)Hva gjør du idag? 
 

Chillern

Idag er det dritt vær så har tilbrakt hele dagen inne med kjæresten. Er ikke akkurat så veldig mye å finne på når det er dårlig vær... Men da kan man hvertfall være inn med god samvittighet og bare se på film og chille. Også er det jo sankthans idag, det viste jeg faktisk ikke før jeg så noen hadde blogga om det... 

Har du noen planer for kvelden? 

Jeg vil lese din blogg!

Legg igjen bloggadressen din her, så tar jeg meg en tur innom bloggen din! :)


Kos i finværet

Siden det er så sykt fint vær idag, tok jeg turen ned på brygga med fine venner. Vi slappet av der med frukt før vi gikk til byn, og nå snart skal jeg være med kjæresten :) Hva har du gjort idag?100 år tilbake i tid

I over 100 år og 5 generasjoner har familien min eid et småbruk i Oklongen. Og det har i mange år stått ubrukt. Så for litt siden bestemte familien min seg for at det skulle selges. Er ganske trist å tenke på egentlig, for både morfaren min, olderfar og tippolderfar har bodd der så det har jo vært i familien veldig lenge. 

En dag reiste mange i familien bort dit for å rydde opp i alt rote. Når vi kom inn på område som husene er, var det som å gå inn i et bilde som var tatt for 100 år siden. Det var gamle ukeblader, leverpostei bokser,  syltetøy og masse mer

 Hva syns du om bildene? Kommenterer tilbake :)


hits