Video

Innkjøp #310712
Shorts og topp fra Bik Bok, Genser fra Gina Tricot, Sort neglakk fra HM

Color your dreams


// Canon 550d

The good life


// Canon 550d + 50mm f/1.8 - Redigering: Adobe Photoshop CS5

Hva syns du om bildene? 

13:03

Sto opp klokken 9 idag for å ta doppeltime på Friskhuset. Spinning og styrke. Føler meg så mye bedre når jeg greier å dra den store ræva mi opp av senga så tidlig bare for å trene. Etter trening så er det et must å drikke smothie. Så nå ligger jeg på verandan med smothie, blad, musikk og sol. Trener du mye?

Tur i skogen


// Canon 550d + 50mm f/1.8 - Redigering: Adobe Photoshop CS5

Hva syns du om bildene? - Jeg kommenterer tilbake

SøndagTaco til frokost og null stress i joggedress.. Høhø, med andre ord, en vanlig søndag! Hva skal du idag?

Nature can be sad
// Canon 550d + 50mm f/1.8 - redigert: Adobe Photoshop CS5

Dripp dropp


// Canon 550d + 50mm f/1.8

Regn, regn, regn

Nååå dør jeg snart! Regn. Regn. Regn og regn. Hater det. Vurdere å flytte til Spania ellerno, for det går faktisk ikke ann å leve i Norge når det er så lite sol. Alle planene mine for dagen gikk i dass, så da blir jeg inne å råtner i chilleklærne mine, sittende i en stol med pc på fanget. 


Er det fint vær der du bor?

Reker og pepsimax

Nå har endelig sommerværet kommet til Porsgrunn! Har ligget på varandan og solet meg i nesten hele dag. Digg!! Og nå har jeg akkurta spist reker. Føler ikke det er ordentlig sommer uten reker :) 
Liker du reker? 

Tanning

Heihei!
Våknet opp til sol og varme, så meg og mamma er nå på hytta for her blåser det mer. Nå skal jeg først være her på hytta og sole meg, senere reiser jeg hjem og skal være med kjæresten også er det videre til pappa :) Hva skal du idag?

Frustration

Tre nye filmer

Har du sett noen av de før?

Bilder fra hytta #3

Hva syns du om bildene?

Innkjøp: PolenBack from Poland

Hva syns du om bildene? - Jeg kommenterer tilbake

Dag 3: Polen

Dag tre, og siste dagen i Krakow, Polen ble brukt på shopping, shopping og shopping! Skal jeg legge ut innkjøpene på bloggen?

God morgen fra PolenHeyheyhallåååå! 
Igår ble ble tanta mi veldig dårlig så de dro på sykehuset her i Krakow, så nå har hun fått masse tabeletter, og dagens tur til konsentrasjonsleieren blir det ikke noe av. Veldig dumt, for det var noe av det jeg apsolutt ville se.. menmen. Men da får jeg jo mer tid til shopping hvertfall! :) 

Hva skal du idag? 

Dag 2: Polen

Det ble litt forandring i planene, så vi drar heller til konsentrasjonsleieren i morgen. Men vi startet hvertfall dagen med frokost på hotellet før vi dro på torget. Der var det masse boder med mye surr, akkurat sånn jeg liker :) 

Etter det spiste vi lunsj på Hard Rock cafe

Også har jeg sett nonner for første gang i virkeligheten. Ble sykt stoka, haha!

Og nå har vi akkurat kommet på hotellrommet etter litt shopping og spising. Hva har du gjort idag? 

Dag 1: Polen

Etter forrige innlegg dro vi på et stort shoppingsenter, så der fikk jeg kjøpt noe nytt til klesskapet også spiste vi på en italiensk resturang. Namnam! I morgen skal vi på konsentrasjonsleiren i Auschwitz. Skal ta masse bilder som kommer på bloggen seinere. Men nå må jeg legge meg for å greie å stå opp tidlig i morgen. 

Har du vært i en konsentrasjonsleir før?

Krakow, Polen

Heihei!
Nå sitter jeg faktisk på et hotell i Krakow, en by i Polen. Skulle egentlig poste et innlegg om det i går, men brukte heller tiden på kjæresten min.  Jeg skal være her i 4 dager, så da blir det shopping og en tur til konsentrasjonsleieren noe jeg trur blir veldig spennende. Skal ta masse bilder som jeg legger ut på bloggen!

Har du vært i Polen før? 

Woff Woff
// Canon 550d + 50mm f/1.8 - Redigert: Adobe Photoshop CS5

Hva syns du om bildene? - jeg kommenterer tilbake

Innkjøp: Hårprodukter

Her om dagen kjøpte jeg noen hårprodukter til håret. Det er shampo, balsam og varmebeskyttelse til eks. retting av hår. Noe som absolutt er kjekt for meg siden jeg retter håret hver dag. 

Har du prøvd noen av disse?  

The sky is burning


// Canon 550d

Dagen i bilder


Idag har jeg...
Plukket blomster til mormor.

Fisket.


Tatt masse randome bilder.


Mala terrasen på hytta.


Tatt bilder med mitt herlige speilreflekskamera, Canon 550d.

Tatt bilder av hunden min, som kommer på bloggen snart. 


Og nå har jeg akkurat spist grillmat. 


Hva har du gjort idag?

Favoritt sanger #2

Hva er din favorittsang for øyeblikket? 

Dare to dream
// Canon 550d + 50mm f/1.8

Hva syns du om bildene?

Beautiful flowers


// Canon 550d + 50mm f/1.8
 

One moment of fameAkkurat nå sitter jeg på hytta og ser på Allsang på grenser, så meg selv i et klipp ista. One moment of fame!! Det øverste bilde er forresten utsikten fra hytta, ikke rart jeg liker meg her :) 
Hva har du gjort idag? 

Foto: Allsang på Grensen


// Canon 550d + 50mm F/1.8


Hva syns du om bildene?

I want to fly


// Canon 550d

Antrekk #110712

Idag skal jeg på Allsang på Grensen med mamma, farmor og farfar. Det kommer sikkert til å bli veldig koselig! Tar med kamera så skal prøve å få noen bra bilder.


T-skjorte: Gina Tricot - Shorts: Gina Tricot - Armbånd: Cubus, Ebay, hjemmelaget

Hva syns du om antrekket? 
Har du vært på Allsang på Grensen?

Make a wish


// Canon 550d + 50mm f/1.8 

Hva syns du om bildet?

12:37

Hey allihopa! 
Nå har jeg akkurat fått på meg klær og sminka meg. Og det er faktisk ganske varmt idag også, trur endelig norske værguder har skjønt at det er på sommeren det skal være varmt. Loool.. Men hvertfall, snart skal jeg møte kjæresten min, så vi blogges seinere (okeey, sykt kleint å si det egentlig,haha) Håper alle får en fin tirsdag! 

Hva skal du idag? 

Kreativt smykkestativ

Denne lysestaken har lenge stått på hyllen på rommet mitt. Og etter som tiden gikk ble flere og flere armbånd hengende rundt den, og etter hvert kom solbrillene. Så lysestaken har rett og slett blitt til ett smykkestativ. Jeg har jo egentlig vurdet å kjøpe det, men syns faktisk denne er litt kul, så gidder ikke bruke penger på det :)Hva syns du?

World off music on


// Canon 550d + 50mm f/1.8

Hva syns du om bildet?

Let it be
// Canon 550d + 50mm f/1.8

Hva syns du om bildene?

Juice og ost

Er fortsatt på hytta og nå har vi akkurat spist frokost. Idag er det sol så da får jeg prøve å få litt farge på den likbleike kroppen min, også skal jeg sette båten på vannet seinere idag :) Reiser hjem idag, så gleder meg til å se kjæresten min igjen!!  Hva skal du idag? Loneliness


// Canon 550d + 50mm f/1.8

Bilder fra hytta
// Canon 550d + 50mm f/1.8

Hva syns du om bildene?

Freedom


// Canon 550d + 50m f/1.8 - Modell: Søskenbarn

 

Beauty nails
// Fra Gina Tricot 

Jeg ELSKER neglakk. Og spessielt knæsje farger Bruker du neglakk ofte?

A cat has no worries// Canon 550d + 50mm f/1.8

Hva syns du om bildene?

Kleine spm, hehe

Nå er jeg på hytta i Bamble. Nesten hele familen er her, og det vil si: Mye bråk, men veldig koselig. Pizzan står i ovnen nå, så det blir snart spising.

Prøver å finne et passende spm til dette kjedelig og meningsløse innlegget, men alle blir kleine. Så hei kleint spørsmål: Har du en hytte som du pleier å være på om sommeren? 

Innkjøp fra igår


Vero Moda - Gina Tricot

Sommer!

Endelig har det blitt varmt i Porsgrunn. Har vært med Susanne idag og vi slappa av ute i sola, spise frukt og snakket. En bra start på dagen! Senere ikveld kommer to andre venniner, så vi skal lage mat og kose oss. Er det fint vær der du bor?
Instagram

Selv om jeg har begynt å bli litt lei av instagram er det noe jeg følger med på hver dag. Og nå har jeg faktisk 1031 followers! Hvis du vil followe meg så heter jeg Kinekr. Hva heter du på instagram?

 

Lost time is never found again


// Canon 550d - Redigert: Abobe Photoshop CS5

Hva syns du om bildet? 

God morgen

Klokka er litt over ni og jeg er allerede oppe... Hvorfor? Jo, fordi jeg skal på spinningtime klokka 10. Flinka! Etter treninga skal jeg ut en tur med Susanne, hvis været fortsetter å være bra. Hater sommerværet i Norge, men heldigvis skal jeg få min dose med sol og varme, for jeg reiser nemelig til Hellas i august med farmor og farfar. Har aldri vært det før så det blir sikkert veldig bra :)

Hva skal du idag? 


hits