Video

Kittycat




// Canon 550d + 50mm f/1.8

Bilder fra Kreta, Chania #3














// Canon 550d + 50mm f/1.8

Ice cream





When the sun goes down




// Canon 550d - Tok disse bildene i Kreta. 

Krabbemiddag

I går reiste jeg på hytta for å spise krabber. Er faktisk første gang i sommer jeg spiser det, noe som er heeelt forferdelig! Pleier jo egentlig å spise masse krabber på sommeren, men ikke i år. Denne sommeren har vært så dårlig!!





Liker du krabber?

Video: Kreta

From the air


// Canon 550d

Bilder fra Kreta #2






// Canon 550d + 50mm f/1.8

Innkjøp fra Kreta








Alt over er fra boder i Chania


Topp fra Zara, Tskjorte fra Pull and Bear

Makro


// Canon 550d + makro linse

Prøvde makro linse for litt siden, og det var en av de første gangene så ble veldig fornøyd med dette bilde. Hva syns du?

Hope


// Canon 550d + 50mm f/1.8

Brown eye



Bilder fra Kreta

Kom hjem i går kveld fra Kreta, så kjæresten min kom på besøk. Også var det tidlig opp i dag for å gå på skolen... Orker ikke skrive noe nå så legger heller ut noen bilder fra Kreta. 

























Hva syns du om bildene?

Chillern i Hellas

Heyhey!
Kom hit til Platanias i Kreta kl 2 men nette er veldig dårlig, men er bedre nå så skal prøve å blogge en gang om dagen hvertfall. Det er veldig fint her og stranda er jo bare noen få meter fra hotellet! Var nede å bada litt ista, og det var sykt store bølger. Funfun.

Hva syns du om bildene?

 

Hade Norge

Da er kofferten pakket og jeg er klar for Hellas. Farmor og farfar kommer nå snart også kjører vi til Rygge, der vi skal ta flyet fra. Gleder meg såå!!

I like rain




// Canon 550d + 50mm f/1.8

Hva syns du om bildene?

Søndag

Hva har du gjort idag? - Jeg kommenterer tilbake

Let it rain








// Canon 550d + 50mm f/1.8

One day left

Nå er det en dag til jeg reiser til Platanias i Kreta, Hellas! Jeg resier med farmor og farfar, og det er første gangen dit, så jeg gleder meg veldig mye. Blir jo veldig rart å ikke se kjæresten min på en hel uke, for nå i ferien har vi vært sammen nesten vær dag. Men det blir nok koselig forde :) Har du vært i Hellas før?

Photos


// Canon 550d + 50mm f/1.8

Who let the dogs out


// Canon 550d + 50mm f/1.8

Hva syns du om bildene?

Vintage jakke





Fant denne jakken i farmor sitt skap, og hun hadde ikke brukt den på evightere, så da fikk jeg den! Syns den er veldig fin og enkel, men er ikke så veldig glad i gult, så skal prøve å farge den til kaki. Hva syns du?

Outfit #030812




Genser fra Carling, Shorts fra BikBok 

Hva synd du?

Into each life some rain must fall


// Canon 550d + 50mm f/1.8 - Rediger: Adobe Photoshop CS5

Hva syns du om bildet?

Go somewhere


// Canon 550d

Hva syns du om bildet?

Purple


// Canon 550d + 50mm f/1.8

Outfit #020812


Blazer og topp fra Gina Tricot, Bukse fra Bik Bok

Hva syns du?

At night

Kaos på rommet

Ista fikk jeg en ide jeg selv syntes var super, som var å tømme hele klesskapet mitt å rydde i det, og det utviklet seg til å rydde alle hyller og skap. Som nå er resultate i at jeg ikke kan se gulvet mitt... Så kanskje ikke en så super ide nå, men herreguuud så mye jeg har som jeg ikke visste jeg hadde. Også kommer snart kjæresten min også, så må prøve å få bort alt det rote før han kommer... SNX! 

Oreokake

Heyhey! 
Nå er jeg akkurat ferdig med å lage oreokake, for i morgen skal jeg i bursdagsselskap til onkelen min, så meg og mamma fikk i oppdrag å lage oreokake. Oreokake er sååå digg, og er faktisk favorittkaka mi! 

Og som alltid må jeg prøvesmake, men siden det ikke ser så bra ut å ta med en oreokake som er spist på i en bursdag, lagde jeg heller en minikake. Smaart!

Liker du oreokake? 

Kjærestekos

Var hjemme alene fra igår og til idag.. og siden jeg ikke tørr å være aleine, fikk jeg min søte kjæreste til å soveover. Nå har vi akkurat spist frokost, og siden det er så fint vær tar vi turen ut ellerno. 

Hva skal du idag?

Wish it. Dream it. Do it.

Hva syns du om bildet? 






hits