Video

MY FAVORITE PERFUMEVerdens beste perfyme! Har du prøvd den?

MY CAT// Canon eos 550d + 50mm f/1.8

MINE JULEGAVERSTAPPMETT

Dag 2 med masse god mat, og det samme skjer i morgen. Da skal jeg til farmor og farfar med pappa, har jo ikke feiret jul med dem i år så blir koselig å spise der i morgen. Nå er Abdi her og vi kan endelig slappe av helt aleine. Nå skal vi se en film også legger vi oss nok ganske tidlig. Hva har du gjort idag?

JULAFTEN 2012Hadde en kjempefin julefeiring i går. Vi var i alt 15 stykker, så var mye liv for å si det sånn :) Vi spiste god mat og jeg er veldig fornøyd med gavene i år. Idag er det pån igjen, men idag er det hos oss det skjer, så det blir fult hus igjen. Vi skal spise kalkun og bare kose oss. Håper alle hadde en fin julaften! :) 

LILLE JULAFTEN

Her sitter jeg, hjemme alene... På lillejulaften, ikke særlig koselig, men sånn er det bare. MEN gleder meg hvertfall til i morgen:) 


// Canon 550d  50mm f/1.8

Nå skal jeg en kjapp tur på butikken for å kjøpe siste ting til i mårra! SNX

FERIEI går kveld var jeg på peppes med jentene også dro vi hjem til meg. Det var veldig koselig og en fin start på ferien. Og nå er det bare 2 dager til julaften! Tia har gått sykt fort, og jeg gleder meg kjempemye til julaften, selvom jeg ikke har så mye julestemning... 

MEDIETENTAMEN

Heihei! 
Idag trakk jeg hva jeg kom opp i tentamen, og det var FOTO så idag har jeg vært å tatt bilder av barn i en barnehage og de to siste timene har jeg egentlig bare redigert de og slappa av! :) 

Og her er bildet jeg kanskje skal levere:


RETRO KAMERAPEPPERKAKEBAKING NR. 2
// Canon eos 550d + 50mm f/1.8

Hva syns du om bildene? 

PERSONLIG ALMANAKK

Endelig kom den personlige almanakken min! Jeg har valgt å ha Uksens prøver, og dagens trening for det noe jeg har veldig bruk for, og det kommer til å bli mye enklere og planlegge dagene, og også huske ting! :) Har du en personlig almanakk? 

FREDAGSKVELD

Nå har meg og kjæresten min akkurat spist taco, så nå har vi finni frem godteri og skal se på en film! :) Håper alle får en fin fredagskveld

Hva gjør du idag?

THROW YOUR HEART OVER THE FENCE, AND THE REST WILL FOLLOW


// Canon 550d + 50 mm f/1.8

I LOVE YOUMANDAG

Nå har jeg akkurat vært ute å øvelseskjørt, og det var første gang jeg kjørte sånn ordentlig på veien for de andre gangene har jeg bare kjørt i smågater osv. Så det var veldig gøy, men også litt skummelt. Nå er det snart middag også skal jeg bare slappe av resten av kvelden :)

NEW INFra HM

FILMANBEFALING?Kjedelig søndag.... Så har du en film du syns er bra er det bare å siifra. Helst action, men en bra jentefilm funker det også! :) 

PEPPERKAKER

Idag har meg og mamma fått besøk av tante og søskenbarna mine, så vi holder på å baket pepperkaker og lefser. Men akkurat nå må jeg øve til en prøve, noe som jeg ikke er så veldig gira på. Vil mye heller lage peppekarer, men heldigvis er det prøve i film og foto, så er ikke så vanskelig :) 


Canon eos 550d + 50mm f/i.8

PINK, GREEN, GRAY
Hva syns du om fargene?

BRRRRRRR


// Canon eos 550d + 50mm f/1.8

Idag er det faktisk -14 grader! Med en gang jeg går ut så fryser jeg og klarer så vidt å bevege meg, så idag blir jeg inne forran peisen noe som er veldig koselig :)

Er det kaldt der du bor?

ØVELSESKJØRT

Når har jeg akkurat vært ute å øvelseskjørt. Har faktisk begynt å bli litt flink, heheh :) Resten av dagen/kvelden skal jeg jobbe med matte, for på fredag har jeg tentamen. 

Dagens outfit xdxd;))Har du hatt mattetentamen?

ONE DIRECTION KONSERT


Skal du på One direction konsert? 

SNØ PÅ BAKKEN


// Canon eos 550d + 50mm 

ENGELSK FORBEREDELSE

Dro til skolen klokka 9 idag, fikk et hefte om temaet som er lesing, også dro vi hjem igjen... Så hvis noen av dere har hatt tentamen om Reading forinformation, learning and enjoyment er det bare å skrike ut oppgavene dere fikk!! Hehehehe... Men nå må jeg begyne å øve. SNX! 

Også var det faktisk snø på bakken når jeg våknet i dag. Ironisk når jeg hadde et innlegg på bloggen igår om at jeg måtte ha snø snart! hah.

1. søndag i advent

Idag våknet jeg opp til 7 minus grader, men ikke noe snø... Jeg må faktisk ha snø for å få julestemmning, så den burde komme nå. Og da kan jeg også få tatt slamoskia på beina noe som jeg gleder meg veldig til. 

Dagen i dag har vært en typisk søndag, bortsett fra at jeg måtte stå opp klokka 7 for å passe søskenbarnet mitt. Også kommer kjæresten min hit etter at har vært på fotballtrening for å sover her, så da slipper jeg å være aleine i natt! :) 
hits