Polen 2012

Back from Poland

Hva syns du om bildene? - Jeg kommenterer tilbake

Dag 3: Polen

Dag tre, og siste dagen i Krakow, Polen ble brukt på shopping, shopping og shopping! Skal jeg legge ut innkjøpene på bloggen?

God morgen fra PolenHeyheyhallåååå! 
Igår ble ble tanta mi veldig dårlig så de dro på sykehuset her i Krakow, så nå har hun fått masse tabeletter, og dagens tur til konsentrasjonsleieren blir det ikke noe av. Veldig dumt, for det var noe av det jeg apsolutt ville se.. menmen. Men da får jeg jo mer tid til shopping hvertfall! :) 

Hva skal du idag? 

Dag 2: Polen

Det ble litt forandring i planene, så vi drar heller til konsentrasjonsleieren i morgen. Men vi startet hvertfall dagen med frokost på hotellet før vi dro på torget. Der var det masse boder med mye surr, akkurat sånn jeg liker :) 

Etter det spiste vi lunsj på Hard Rock cafe

Også har jeg sett nonner for første gang i virkeligheten. Ble sykt stoka, haha!

Og nå har vi akkurat kommet på hotellrommet etter litt shopping og spising. Hva har du gjort idag? 

Dag 1: Polen

Etter forrige innlegg dro vi på et stort shoppingsenter, så der fikk jeg kjøpt noe nytt til klesskapet også spiste vi på en italiensk resturang. Namnam! I morgen skal vi på konsentrasjonsleiren i Auschwitz. Skal ta masse bilder som kommer på bloggen seinere. Men nå må jeg legge meg for å greie å stå opp tidlig i morgen. 

Har du vært i en konsentrasjonsleir før?

Krakow, Polen

Heihei!
Nå sitter jeg faktisk på et hotell i Krakow, en by i Polen. Skulle egentlig poste et innlegg om det i går, men brukte heller tiden på kjæresten min.  Jeg skal være her i 4 dager, så da blir det shopping og en tur til konsentrasjonsleieren noe jeg trur blir veldig spennende. Skal ta masse bilder som jeg legger ut på bloggen!

Har du vært i Polen før? 


hits